+36/20-260-5703

info@ihasz-invest.hu

Kismegyeri Harmónia lakópark

Győr-Kismegyer Arató út. Harmónia lakópark. 

"Otthonteremtés harmóniában"

Eladó új építésű 45m2- 72malapterületű társasházi lakások, garázsok, gépkocsi beállók, tárolók.

Építkezés kezdése: 2017.03.

 

Épület leírása:

Google Maps
Győr városának déli kapujában, a Kismegyeri városrészben kerül kialakításra a Napóleoni csata helyszínének közvetlen közelében HARMÓNIA elnevezésű modern kialakítású lakópark. Letisztult és egyben exkluzív zöld környezet megteremtése mellett. Frekventált helyen, a 82. számú főút közelében, mégis a város nyugodt részen fekvő terület kiváló infrastruktúrával és lehetőségekkel rendelkezik. 
A munkák már 2016 november elején elkezdődtek a tereprendezéssel, teljes közművesítéssel, útépítéssel. A lakóparkban aszfaltozott út, járdák, köztéri parkolóhelyek valamint közvilágítás kerül kialakításra. Az újonnan kialakított utcát végig új ültetésű díszfák határolják. A 4 különálló ütemben készülő épületek megközelítése az Arató utca felől illetve a 82. számú főútról is történhet. A 4×18 lakásos társasházak garázzsal, tárolókkal, gépkocsi beállókkal, átgondolt tervezéssel a Bomex-Bau Kft beruházásában és kivitelezésében készül mely garancia a minőségi munkára. Az épület abszolút az energiatudatosság jegyében készül, majdani alacsony rezsi elérés szemelőt tartva. A beruházásainkat saját tőkéből valósítjuk meg, így a tőlünk vásárolt emeltszintű vagy kulcsrakész lakásokat teljes mértékben tehermentes tulajdoni lappal tudjuk átadni. A társasházban különböző méretű lakásokat kínálunk családoknak. Az első ütemben épülő 45m2 - 72m2 alapterületű lakások kerülnek kialakításra, melyek 2017 decemberben kerülnek emeltszintű, fűtéskész állapotban átadásra. A földszinti lakások saját használatú zöldterülettel, az emeleti lakások tágas erkélyekkel rendelkeznek. A kialakításuk úgy történik, hogy azok minden napjainkban felmerülő felhasználói igényt kielégítsenek. A négy különálló épület mindegyikében kialakításra kerül kültéri telekhatáron belüli gépkocsi beálló, földszinten garázsok és tárolók. Az épületek külső megjelenését a modern, de praktikus, magas igénybevételnek is ellenálló, anyagok (természetes burkoló kövek, rozsdamentes üveg korlát), kerül beépítésre. Az épület körüli (udvari és a lépcsőházi) mozgást központi kamerarendszer figyeli 24 órán keresztül. Az épületek megjelenését ezek teszik különlegessé. Törekszünk a megbízható, jó minőségű és korszerű építőanyagok beépítésére, társasházak magas színvonalú kivitelezésére.

 

Épület, átadás műszaki tartalma:

A közös használati terek /lépcsőház, kukatároló, biciklitároló,/ helyiségek komplett kialakítása befejezését elvégezzük. A lakások belső tereinek emeltszintű fűtéskész állapotban kerül átadásra, ami a következőket tartalmazza:
- Simított gépi aljzat beton.
- Simított gépi belső vakolatot.
- Villany egyedi elképzelések szerint kiviteli terv alapján, a falból való kiállás lakásonként 1×32 amper, a /kaputelefon, csengő, zárt rendszerű videokamera rendszer, kis megszakítok, egyedi mérők felszerelve/, hálózatra rákötve.
- TV minden lakóhelyiségbe, a telefon a napaliba kiépítve, hálózatra rákötve.
- Gépészeti víz, szennyvíz, szagelszívó, radiátoros fűtés /egyedi megállapodás szerint padlófűtés is megoldható/ kiállások kiépítve, hálózatra rákötve.

Amennyiben velük szeretné kulcsrakész állapotra befejeztetni a lakását akkor egyedi árat adok, külön megállapodás szerint. A kulcsrakész befejezést a vevő elképzelése szerint, megkötések nélkül, kulcsrakészre befejezzük.

Letölthető műszaki leírás: Műszaki leírás.pdf

 

Miért érdemei itt lakást vásárolni:

- Jó infrastruktúrával, rendelkező lakókörnyezet.

- Belváros 15 perc

- Buszmegálló gyalogosan 5 perc, helyi rendszeres buszjárattal.

- CBA áruház, depó 5perc

- Böcsöde, ovoda, iskola 5 perc

- Autópálya felhajtó 1.5 km

- Könnyű bérbe adhatóság.

- A minőségi anyagoknak köszönhetően alacsony fenntartási költség.

- A társasházban különböző méretű lakásokat kínálunk családoknak, egyedül költözőknek, befektetőknek.

- A minőségi anyagoknak köszönhetően alacsony fenntartási költség.

- Jó ár érték arány, ingatlanok értéke folyamatosan növekszik.

- Könnyű bérbe adhatóság.

- Az épület abszolút az energiatudatosság jegyében készül, majdani alacsony rezsi elérés szemelőt tartva.

- Tehermentes lakásokat adunk át, nincs banki finanszírozás a beruházáson, saját tökéből finanszírozzuk.

- A lakások illetékmentesen megvásárolhatóak!

Győrben az új kialakítású lakóparki lakások iránti érdeklődés az utóbbi időkben jelentősen megnőtt, ezért döntöttünk úgy hogy elkezdjük építeni Győr-Kismegyer városrészen a Harmónia lakóparkot, amely több családnak kínál új otthont.

Vevőink részére a teljes körű ügyintézést a használatba vételi engedély, térképfeltüntetést, társasház alapítás beadásáig térítésmentesen végezzük!

Különböző bankokkal állunk kapcsolatban, lakáshitel és Csok ügyintézését a tőlünk vásárolt lakásoknál térítésmentesen, mindig a legkedvezőbb banki ajánlattal szolgálunk az ügyfeleink részére.